Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 22 Απριλίου 2003 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, προβλέπει για σήμερα Μεγάλη Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στην Ηπειρο, τη Μακεδονια και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα βρέξει κυρίως στα νότια μετά το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 έως 21 βαθμούς και στα νότια από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Μεγάλη Τετάρτη, στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και στην υπόλοιπη χώρα νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή