Τένις: Λιγότερο σοβαρός του αναμενόμενου ο τραυματισμός του Τζόκοβιτς

Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 20:32
UPD:20:32
EPA/JOHN G. MABANGLO

Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης τραυματίστηκε στις πρώτες μπαλιές της τέταρτης και καθοριστικής συνάντησης στο «Κύπελλο Ντέιβις» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν υπέστη άσχημο διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο.

A- A A+

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να ανασάνει με ανακούφιση, καθώς ο τραυματισμός τον οποίο υπέστη στον αστράγαλο, αγωνιζόμενος με την Εθνική Σερβίας στο «Κύπελλο Ντέιβις», φαίνεται να είναι λιγότερο σοβαρός του αναμενόμενου, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο να μην έχει ακόμη αποκλειστεί.

Το πρωί ο «Νόλε» υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν υπάρχει σημαντική βλάβη των συνδέσμων ή κάποιου άλλου σημείου στον αστράγαλο. Η θεραπεία που του συστήθηκε να ακολουθήσει είναι ανάπαυση στο κρεβάτι για τις επόμενες ημέρες.

«Ανάλογα με την πορεία της ανάκαμψης θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στο προσεχές τουρνουά του Μόντε Κάρλο» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Σέρβου πρωταθλητή.

Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης τραυματίστηκε στις πρώτες μπαλιές της τέταρτης και καθοριστικής συνάντησης στο «Κύπελλο Ντέιβις» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν υπέστη άσχημο διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο. Χάρη στα παυσίπονα, όμως, συνέχισε τον αγώνα και νίκησε τον Σαμ Κέρι, αλλά η αρχική διάγνωση τον είχε κάνει να ανησυχήσει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις