Στίβος: Δωρεάν βίζα για αθλητές και συνοδούς προσφέρουν οι Ρώσοι

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 17:31
mos2013.org

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ρωσικές αρχές προσφέρουν τη δυνατότητα έκδοσης δωρεάν βίζας για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τις οποίες φιλοξενεί η χώρα.

A- A A+

Η Ρωσία θα άρει τα τέλη θεώρησης βίζας για όλους τους αθλητές και συνοδούς που θα συμμετάσχουν αυτό το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

«Η βασική απόφαση για δωρεάν βίζα έχει ήδη ληφθεί και απλά χρειάζεται να τακτοποιηθούν κάποιες διατυπώσεις και να μπουν όλες οι υπογραφές» γνωστοποίησε ο Αλεξάντερ Παλίνσκι, υπεύθυνος για την προετοιμασία της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 18 Αυγούστου στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ συμπλήρωσε ότι ανάλογη απόφαση ενδέχεται να ληφθεί στο προσεχές διάστημα και για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι ρωσικές αρχές προσφέρουν τη δυνατότητα έκδοσης δωρεάν βίζας για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τις οποίες φιλοξενεί η χώρα.

Το 2008 οι διοργανωτές είχαν πράξει το ίδιο για τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, που είχε διεξαχθεί στη Μόσχα, ενώ προγραμματίζουν να το επαναλάβουν το 2018, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενήσει η Ρωσία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις