Ιταλία: Νέο «χαρακίρι» της Ίντερ, εύκολα η Νάπολι

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 00:07
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν τη νίκη τους εναντίον της Ιντερ.

A- A A+

Η Νάπολι νίκησε εύκολα την Τζένοα στο «Σαν Πάολο» με 2-0 και εξακολουθεί να παραμένει κυρίαρχος στη δεύτερη θέση του καμπιονάτο ύστερα από 31 αγωνιστικές, κατεβάζοντας εκ νέου σε μονοψήφιο αριθμό τη διαφορά που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Οι «παρτενοπέι» ήταν σοβαροί και «κλείδωσαν» το παιχνίδι απέναντι στους «ροσομπλού» της Γένοβας (στον πάγκο ο Τζόρβας) από το πρώτο μέρος, όταν σκόραραν και τα δύο τέρματά τους, με τους Πάντεφ στο 18΄ και Τζεμαϊλί στο 29΄.

Αντίθετα, τραγική για άλλη μια βραδιά φέτος η Ίντερ έχασε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» από την Αταλάντα με 4-3, αν και προηγήθηκε 3-1. Οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ με τον Ρόκι στο 43΄, ο Μποναβεντούρα ισοφάρισε στο 56΄ και ο Αλβάρες έκανε το 3-1 με δύο γκολ στο 57ο και 61ο λεπτό.

Κι ενώ ο αγώνας φαινόταν να έχει τελειώσει, η Ίντερ έπαθε «μπλακ άουτ» και δεν πήρε ούτε βαθμό, καθώς τη νίκησε μόνος του ένας ποδοσφαιριστής, ο Αργεντινός Χέρμαν Ντένις, που έκανε «χατ τρικ» σε 12 λεπτά (!) απέναντι στην «αστεία» άμυνα της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι, σκοράροντας στο 65΄ (πέναλτι), το 71΄ και το 77΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις