Αγγλία: Ο Μιραλάς οδηγεί την Έβερτον

Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 20:52
EPA/KERIM OKTEN

Ο Κέβιν Μιραλάς της Εβερτον πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εναντίον της Τότεναμ με το οποίο έδωσε προβάδισμα 2-1 στην ομάδα του στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

A- A A+

Με τον Κέβιν Μιραλάς να βρίσκει δίχτυα και αυτή την αγωνιστική, η Έβερτον πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Τότεναμ και παρέμεινε σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τον Αντεμπαγιόρ, αλλά χρειάστηκε να ισοφαρίσει στο 87΄ ο Σίγκουρντσον για να αποφύγουν την ήττα αφού στο ενδιάμεσο τα «ζαχαρωτά» είχαν σκοράρει δύο φορές, με τους Τζαγκέλκα (15΄) και Μιραλάς (53΄).

Η Γουΐγκαν πήρε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, την οποία «έσπρωξε» ακόμη πιο κοντά στη Β΄ Εθνική, με τον Μαλόνεϊ να ισοφαρίζει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ του Ρεμί, με το οποίο η Κ.Π.Ρ. είχε προηγηθεί στο 85΄.

Στις υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις, η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ, η Τσέλσι νίκησε τη Σάντερλαντ 2-1 (47΄ αυτ. Κίλγκαλον, 55΄ Ιβάνοβιτς – 45΄ αυτ. Αθπιλικουέτα)  και η Νιούκαστλ επικράτησε της Φούλαμ 1-0 (90΄+ Σισέ), με τον Γιώργο Καραγκούνη να είναι βασικός σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις