«Παρών» και ο Βιγιακάμπα στη γιορτή προς τιμήν του Γκάλη

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 13:24
UPD:13:29
ICON PRESS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Ο νυν Πρόεδρος της Μπανταλόνα και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του Συλλόγου υπήρξε αντίπαλος του Νίκου Γκάλη (φωτογραφία) σε συλλογικό επίπεδο με την ομάδα της Μπανταλόνα και σε επίπεδο εθνικών ομάδων». 

A- A A+

Μία ακόμη μεγάλη προσωπικότητα του μπάσκετ, ο Τζόρντι Βιγιακάμπα, θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου.

Ο νυν πρόεδρος της Μπανταλόνα και επί σειρά ετών παίκτης της ισπανικής ομάδας κατάκτησε την Ευρωλίγκα το 1994, δύο φορές το Κόρατς (1981, 1990) και άλλες δύο το πρωτάθλημα Ισπανίας (1991, 1992). Παράλληλα είχε 158 συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την θετική απάντηση του Τζόρντι Βιγιακάμπα εξέλαβε η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στην πρόσκληση που του απηύθυνε. Ο Βιγιακάμπα θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στις 7 Μαΐου για την τιμητική εκδήλωση του Νίκου Γκάλη.

Ο νυν Πρόεδρος της Μπανταλόνα και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του Συλλόγου υπήρξε αντίπαλος του Νίκου Γκάλη σε συλλογικό επίπεδο με την ομάδα της Μπανταλόνα και σε επίπεδο εθνικών ομάδων». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις