Γ. Μπαρτζώκας: «Προκρίνονται όσοι αξίζουν»

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 00:57
UPD:00:58
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Χίμκι.

A- A A+

Περιχαρής ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χίμκι, όχι μόνο για τη νίκη της ομάδας του αλλά και τα «καλά μαντάτα» που ήρθαν από την Ισπανία, με την επιτυχία της Μπαρτσελόνα επί της Μακάμπι, που έδωσε στους «ερυθρόλευκους» τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας.

«Χρειαζόταν πολύ δουλειά από ολόκληρο τον σύλλογο. Αυτοί τελικά που αξίζουν περνάνε στους οκτώ με αυτό το σύστημα. Αυτό, λοιπόν που μετράει είναι ότι κάναμε ό,τι έπρεπε σήμερα. Πήγαμε σε όλες τις μπάλες με μεγάλη αυτοθυσία», είπε.

«Ο Παπανικολάου ήταν εξαιρετικός, όχι μόνο για τα τρίποντα αλλά και για τα 12 ριμπάουντ που πήρε, ειδικά απέναντι σε αυτή την ομάδα που κατά τη γνώμη μου έχει την καλύτερη φροντ λάιν στην Ευρώπη. Εκείνο που μετράει δεν είναι η τεχνική ανάλυση του αγώνα, αλλά η νίκη και ο κόσμος μας που ενθάρρυναν την ομάδα. Αξίζουν πραγματικά να δουν ματς στο Top-8 και γιατί όχι στο φάιναλ-4», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια; «Θα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους και να επικεντρωθούμε στην Εφές. Το πλεονέκτημα έδρας το κυνηγήσαμε, όμως δεν δίνει ουσιαστικά τίποτα. Κοιτάμε το επόμενο ματς. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι το παιχνίδι με τη Σιένα δεν το χάσαμε. Θεωρώ πώς ήταν ισόπαλο και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στην παράταση. Τα καταφέραμε, όμως και προκριθήκαμε». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις