ΣΥΡΙΖΑ: Ψεύτες και εκβιαστές οι κυβερνητικοί εταίροι

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 16:43
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

«Ψεύτες, εκβιαστές και υποταγμένους στις επιταγές της τρόικας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τους κυβερνητικούς εταίρους καταλογίζοντάς τους ότι προωθούν «νέα εγκληματικά μέτρα».

«Όπως κι αν ονομάσει η κυβέρνηση τα νέα μέτρα, αυτά συνεχίζουν να είναι το ίδιο αποκρουστικά όσο τα προηγούμενα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου και προσθέτει:

«Νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό τη μία μέρα με τις ‘κόκκινες γραμμές’ και τις ‘εμπλοκές’ με την τρόικα, την άλλη με τους εκβιασμούς για τη δόση, τελειώνοντας πάντα με τους ίδιους πανηγυρισμούς και τις διαβεβαιώσεις ότι όλα γίνονται για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση ότι «αδιαφορεί» που αφήνει πίσω της «κοινωνικά και οικονομικά συντρίμμια, εκατομμύρια άνεργους και φτωχούς, μια χώρα ισοπεδωμένη από την ολοένα και πιο βάρβαρη μνημονιακή πολιτική».

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν της αντίστασης και των ενωτικών αγώνων του ελληνικού λαού», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος «να μπει τέλος στην καταστροφή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή