Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 29 Απριλίου 2003 07:01
UPD:08:32
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Τρίτη, σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά το απόγευμα στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανόν να σημειωθούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 8 έως 26 βαθμούς και στα νησιά από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά θα υπάρχει αραιή συννεφιά. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο νοτιο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία αύριο θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή