Σούπερ Λίγκα: Στη Νέα Σμύρνη πέφτει η αυλαία

Τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχονται οι «κυανέρυθροι»
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 11:28
UPD:11:34
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES

Οι «κυανέρυθροι» θα ήθελαν το τρίποντο για να αισθανθούν πιο σίγουροι ενόψει της συνέχειας και, εν πολλοίς, να διασφαλίσουν την παρουσία τους και στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, ενώ οι Αρκάδες για να «καπαρώσουν» τη δεύτερη θέση ξεφεύγοντας τρεις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (φωτογραφία από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο).

A- A A+

Στη Νέα Σμύρνη θα πέσει απόψε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε αναμέτρηση την οποία οι δύο ομάδες προσεγγίζουν από διαφορετική οπτική γωνία.

Οι «κυανέρυθροι» θα ήθελαν το τρίποντο για να αισθανθούν πιο σίγουροι ενόψει της συνέχειας και, εν πολλοίς, να διασφαλίσουν την παρουσία τους και στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, ενώ οι Αρκάδες για να «καπαρώσουν» τη δεύτερη θέση ξεφεύγοντας τρεις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέραν των απουσιών Ανδράλα και Καμπάνταη (τραυματίες), ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εστίασε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, δεδομένης της ικανότητας του πελοποννησιακού συγκροτήματος στο transition παιχνίδι, δηλαδή την ταχύτατη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. 

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης θέλει να φύγει από τη Νέα Σμύρνη με ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει ε νέου ο Αστέρας μόνος στη δεύτερη θέση. Και σε αυτή την αναμέτρηση πάντως ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του ελλιπή, αφού οι Φούλοπ, Πιπίνης και Τσαμπούρης είναι εκτός αποστολής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, με διαιτητή τον Κερκυραίο Τάσο Κάκο.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις