«Διπλά» για Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 18:41
UPD:18:41
REUTERS/LISI NIESNER

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη (2-1) πέτυχε η Ντόρτμουντ επί της Στουτγκάρδης στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

A- A A+

Μεγάλες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν επί των Στουτγκάρδης και Φορτούνα Ντίσελντορφ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τη Φορτούνα Ντίσελντορφ έχασε η Άουγκσμπουργκ, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από το Ανόβερο με 2-0 και με 24 βαθμούς παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Πρωταγωνιστής της νίκης των φιλοξενούμενων ήταν ο Ράους που πέτυχε και τα δύο τέρματα (61΄,90΄).

Με κορυφαίους τους Σούρλε και Κίσλινγκ, που πέτυχαν από 2 γκολ ο καθένας, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε με το επιβλητικό 4-1 από την έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Στέλιος Μαλεζάς έπαιξε σε όλο το 90λεπτο με τους γηπεδούχους.

Ο Άαρον Χαντ «έσωσε και πάλι την παρτίδα» για τη Βέρντερ Βρέμης, που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ζάλαϊ μόλις στο 1ο λεπτό. Ο μέσος των «πρασίνων» απάντησε στην επανάληψη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με τη Μάιντς. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν σε ένα ακόμη ματς βασικός κι αναντικατάστατος στην ενδεκάδα της Βέρντερ.

Με δύο γκολ του Κρούσε στο τελευταίο 20λεπτο η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Γκλάντμπαχ, ενώ μέσα σε 12 λεπτά (71΄-83΄) η Σάλκε «καθάρισε» με 3-0 την Χοφενχάιμ.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Ντόρτμουντ, χάρη στο γκολ του Λεβαντόφσκι στο 83΄ επί της Στουτγκάρδης. Με αυτό η Μπορούσια επικράτησε 2-1 των γηπεδούχων, που με τον Μαξίμ (69΄) είχαν ισοφαρίσει το τέρμα του Πίστσεκ στο 29΄.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις