Αρης: Παρουσία της διοίκησης η προπόνηση

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 20:33
UPD:20:34
MOTION TEAM/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Παρουσία του διοικητικού συμβουλίου του Άρη διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ομάδας με σκοπό να εμψυχωθούν οι παίκτες ενόψει του αυριανού ματς με τον Πανθρακικό (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Άρη έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει του αυριανού «τελικού» με τον Πανθρακικό.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, προεξέχοντος του προέδρου, Γιάννη Ψηφίδη, βρέθηκαν στο Νέο Ρύσιο για να τονώσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, προκειμένου η ομάδα να πάρει το «τρίποντο» και να μείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι της παραμονής.

Στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου δε συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Κώστας Κοτσαρίδης, Νίκος Ψυχογιός, Ανδρέας Ηρακλής, Μιχάλης Γιαννίτσης, Παντελής Αντωνιάδης και Άντι Ρένια. Εξέτισαν τις ποινές τους οι Ανδρέας Τάτος, Νούνο Κοέλιο κι επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ κανονικά συμεριλήφθηκε σε αυτήν και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, παρότι δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.
Οι «εκλεκτοί» του έμπειρου τεχνικού είναι οι: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις