Σ. Κεδίκογλου: Εξωφρενικές οι συνεχιζόμενες θρασύδειλες επιθέσεις

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 10:31
UPD:15:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
A- A A+

Οργισμένος για τη δεύτερη εμπρηστική επίθεση, σε διάστημα λίγων μηνών, στο σπίτι του αδελφού του εμφανίζεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Χαρακτηρίζει σε δήλωσή του εξωφρενικές τις «συνεχιζόμενες θρασύδειλες επιθέσεις» εναντίον συγγενικών του προσώπων και τονίζει επίσης ότι «ότι η επαναλαμβανόμενη τρομοκράτηση νηπίων είναι εξοργιστική».

Ο κ. Κεδίκογλου καλεί τέλος σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές «χωρίς καμία παραφωνία αυτή τη φορά».

Ανάλογες δηλώσεις έγιναν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και στη ΝΕΤ.

Ειδικότερα, δήλωσε ότι ελπίζει αυτή τη φορά να υπάρξει ομόφωνη καταδίκη, καθώς, όπως είπε, κατά την προηγούμενη επίθεση στο σπίτι του αδελφού του υπήρξαν παραφωνίες.

Επανέλαβε ότι είναι εξοργιστικό να στοχοποιούνται οι συγγενείς του, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική του δράση και πρόσθεσε ότι αυτή τη φορά θα ληφθούν αναγκαστικά μέτρα προστασίας.

«Είναι προφανές ότι η επίθεση στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου βρίσκει απέναντί της όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Τέτοια γεγονότα δεν ενδείκνυνται για μικροπολιτική εκμετάλλευση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«H καταδίκη της προκλητικής επίθεσης στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι αυτονόητη και αναδεικνύει, για μία ακόμη φορά, την αναγκαιότητα να καταδικάσουν όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις την τυφλή βία από όπου και αν προέρχεται», παρατηρεί το ΠΑΣΟΚ.

Καταδίκη της επίθεσης και κάθε μορφής βίας ήλθε και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Το ΚΚΕ καταδικάζει επίσης την επικίνδυνη και ύποπτη -όπως την χαρακτηρίζει- εμπρηστική επίθεση.

Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά καταδίκασε την ενέργεια αυτή, τονίζοντας πως «οι επιθέσεις εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου και της οικογένειάς του είναι φασισμός».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή