Β.Μαρινάκης: «Θα πάρουμε τους παίκτες που θα μας ζητήσει ο Μίτσελ»

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 22:57
UPD:28/03/2013 00:15
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

A- A A+

Σημαντική ενίσχυση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο «ισχυρός άνδρας» των Πειραιωτών ξεκαθάρισε στους οπαδούς πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, ενώ επανέλαβε γι' άλλη μια φορά ότι ο Μίτσελ είναι το απόλυτο αφεντικό στ' αποδυτήρια.

Ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να αποδοκιμάζει τους παίκτες χωρίς να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τα όσα ακούστηκαν εναντίον τους τις τελευταίες αγωνιστικές. Έφερε, μάλιστα, ως παράδειγμα τον Τζαμέλ Αμπντούν, τονίζοντας πως πέρυσι δεν είχε ακούσει λίγα από την εξέδρα κι εφέτος έγινε σύνθημα στο στόμα των οπαδών.

«Ό, τι γράφουν οι εφημερίδες είναι δικά τους θέματα. Δεν ισχύει τίποτα. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και ότι ζητήσει ο προπονητής», ανάφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ενώ προανήγγειλε σημαντικές μειώσεις στα νέα εισιτήρια διαρκείας: «Οι παλαιοί κάτοχοι θα έχουν σημαντικά προνόμια, ενώ οι τιμές θα κατέβουν αρκετά».

Για τα σχέδια που έχει στο μυαλό του ενόψει της νέας περιόδου είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θα γίνουν εκπτώσεις στους παίκτες που θα ζητήσει ο προπονητής για να φτιάξει μία πανίσχυρη ομάδα. Από κει και πέρα στο χέρι του θα είναι να διαχειριστεί το ρόστερ όπως πρέπει».

Αναφέρθηκε επίσης και στον Παναθηναϊκό, με αφορμή τη διαιτησία στα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο το dvd που είχαν στείλει οι «πράσινοι» στην UEFA, ενώ δεν έκρυψε το μεγάλο του όνειρο που είναι ένας ευρωπαϊκός τίτλος, ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα επισήμανε πως «είναι αυτοσκοπός».

Μιλώντας για τον Ερασιτέχνη είπε πως «όλοι μας θα σταθούμε δίπλα στα τμήματα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος!»

Στη συνάντηση παρέστη και μίλησε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. «Όλοι οι παίκτες ξέρουμε ότι φέτος σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, όμως είμαστε πρωταθλητές και θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά κατακτώντας το Κύπελλο και με νίκες στα ντέρμπι που έρχονται», παραδέχθηκε.

«Από εκεί και πέρα και εμείς και ο κόσμος θέλουμε να παίζει η ομάδα θεαματικά, γιατί έχουμε αντιληφθεί σε τι σύλλογο είμαστε», πρόσθεσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις