Ανίκητο το υψόμετρο της Βολιβίας για την Αργεντινή

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 01:23
UPD:01:23
A- A A+

Ούτε αυτή τη φορά κατόρθωσε να φύγει νικήτρια από τη Βολιβία η Αργεντινή, τουλάχιστον όμως τώρα δεν έχασε. Στο απίστευτο υψόμετρο της πρωτεύουσας Λα Παθ  και το στάδιο «Ερνάντο Σίλες» η «αλμπισελέστε» αναδείχθηκε ισόπαλη των γηπεδούχων 1-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ 2014.

Οι γηπεδούχοι του Χαβιέ Αθκαργκόρτα, που το 2009 είχαν υποχρεώσει την Αργεντινή σε μια επονείδιστη ήττα (6-1), προηγήθηκαν με τον Μαρσέλο Μάρτινς στο 25ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Έβερ Μπανέγα στο 44΄. Η ομάδα του Αλεχάντρο Σαμπέγια διατηρήθηκε στην πρώτη θέση φτάνοντας στους 24 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Ισημερινό που έχει έναν αγώνα λιγότερο και «διέσυρε» απόψε την Παραγουάη με 4-1 στο Κίτο, στο στάδιο «Αταχουάλπα».

Οι παίκτες του Χεράρδο Πελούσο αιφνιδίασαν στο 15ο λεπτό με τον Λουΐς Καμπαγέρο, αλλά το συγκρότημα του Ρεϊνάλντο Ρουέδα κατόρθωσε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Φελίπε Καϊσέδο (38΄) και στην επανάληψη έκανε επίδειξη δύναμης, σημειώνοντας άλλα τρία γκολ με τους Τζέφερσον Μοντέρο (50΄, 75΄)  και Κριστιάν Μπενίτες (54΄).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις