Σ. Κεδίκογλου: Η χυδαιότητα της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 19:39
UPD:19:52
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

A- A A+

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega, με πρωταγωνιστές μέλη της Χρυσής Αυγής, καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

«Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια», σχολίασε ο Σίμος Κεδίκογλου, ενώ σε ανάλογο ύφος ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσαν ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τη Πρωτοβουλία κατά του Νεοναζισμού και της Ρατσιστικής και Κοινωνικής Βίας του ΠΑΣΟΚ.

«Η επίθεση σε τηλεοπτικό κανάλι με αφορμή την προβολή "τουρκικών" σίριαλ δείχνει για άλλη μια φορά το μέγεθος της επικινδυνότητας αλλά και της γελοιότητας της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, προσθέτοντας ότι «για το γεγονός του βανδαλισμού ιδιωτικού χώρου από βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, το λόγο έχει η δικαιοσύνη».

Για «άθλια επίθεση που αγγίζει τα όρια της πολιτικής παραφροσύνης» έκανε λόγο από την πλευρά της η Δημοκρατική Αριστερά.

«Οι χυδαίες συμπεριφορές των ‘ταγμάτων εφόδου’ και του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου ας σημάνουν επιτέλους συναγερμό στο δημοκρατικό κόσμο», σημείωσε.

Έντονη ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η διαμαρτυρία της 25ης Μαρτίου με αφορμή τα τουρκοσίριαλ είχε έναν απώτερο στόχο: την καταδίκη της προπαγάνδας υπέρ του μνημονίου και του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου σε ξένους και μεγαλοεργολάβους».

Στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν χθες συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega, κατά της προβολής τουρκικής τηλεοπτικής σειράς την ημέρα της εθνικής επετείου.

Τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που συμμετείχαν στη συγκέντρωση παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, μερίδα των συγκεντρωμένων έκαψε μια τουρκική σημαία και πέταξε κεσεδάκια με ταραμοσαλάτα στην είσοδο των γραφείων του καναλιού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή