«Διπλά» σε Ρόδο, Καβάλα από Ικαρο και ΚΑΟΔ

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 18:01
UPD:18:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΝΕΦ

Έμπλεξε για τα καλά ο Κολοσσός Ρόδου μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας με 73-69.

A- A A+

Σημαντικό βήμα για την είσοδό του στην οκτάδα έκανε ο Ίκαρος Καλλιθέας μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στη Ρόδο επί του Κολοσσού με 73-69, ενώ «δίποντο» παραμονής πήρε ο ΚΑΟΔ, με 71-60, στην Καβάλα επί της τοπικής ομάδας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ

Ο παίκτης της Καβάλας Χριστόφορος Στεφανίδης (Α) μαρκάρεται από τον παίκτη του ΚΑΟΔ Γκάι Μαρκ Μίσελ (Δ) κατά την διάρκεια του αγώνα Καβάλα - ΚΑΟΔ στο ΔΑΚ Καλαμίτσας.

Από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος ο ΚΑΟΔ είχε το προβάδισμα έναντι των γηπεδούχων.  Οι Δραμινοί ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Μισέλ, που πέτυχε 16 πόντους και μάζεψε 15 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Πάλμερ με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ. Οι Κόουλμαν και Μίτροβιτς προσπάθησαν για λογαριασμό της Καβάλας, αλλά οι 15 και 14 πόντοι που πέτυχε ο καθένας δεν έφτασαν στην ομάδα του Κορωνιού, που π,λέον, πρέπει να κάνει «μεγάλα αποτελέσματα» εάν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Έμπλεξε για τα καλά ο Κολοσσός Ρόδου μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας με 73-69. Η ομάδα της Καλλιθέας έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στα πλέι οφ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις