Τ. Κουίκ: Γλάστρες οι βουλευτές με συναίνεση Παπούλια

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 10:10
UPD:10:49
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Μπορεί να εξηγήσει η κυβέρνηση γιατί δεν φέρνει το σχέδιο "Αθηνά" στη Βουλή ως νομοθέτημα, για να το συζητήσουν διεξοδικά οι βουλευτές; Γιατί το κάνει Προεδρικό Διάταγμα;», διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την απόφαση για εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» με Προεδρικά Διατάγματα και παράλληλα καταλόγισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι αποδέχεται να παρακάμπτεται η Βουλή.

«Μπορεί να εξηγήσει η κυβέρνηση γιατί δεν φέρνει το σχέδιο "Αθηνά" στη Βουλή ως νομοθέτημα, για να το συζητήσουν διεξοδικά οι βουλευτές; Γιατί το κάνει Προεδρικό Διάταγμα;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Βεβαίως υπάρχει απάντηση».

«Γιατί ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αν έρθει τέτοιο νομοθέτημα με τίτλο «Αθηνά» εδώ στη Βουλή, θα καταψηφιστεί και από τους δικούς της, τους συγκυβερνητικούς βουλευτές. Γιατί το έχει φτιάξει με έναν ιδιώτη μελετητή ιδιοκτήτη ΙΕΚ, με σκοπό να εξυπηρετηθούν κομματικά, τοπικά και βουλευτικά συμφέροντα», συνέχισε ο κ. Κουίκ.

Στρέφοντας τα βέλη του κ. στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι για μία ακόμα φορά ο Κάρολος Παπούλιας «αποδέχεται να παρακάμπτεται η Βουλή, ασφαλώς με την αιτιολογία της τυπικής νομιμότητας».

«Ο κ. Παπούλιας και πάλι συναινεί οι Βουλευτές να γίνονται γλάστρες», κατέληξε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή