Με πίστη για τη νίκη στη Βοσνία

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 09:36
UPD:09:36
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος στην Βοσνία, την Πέμπτη 21 αρτίου 2013, ενόψει του αγώνα με την Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

A- A A+

Με στόχο τη νίκη που θα την φέρει «αγκαλιά» με την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα αντιμετωπίσει απόψε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τη Βοσνία στη Ζένιτσα (21:45, MEGA), στο πιο σημαντικό ματς που έχει δώσει έως τώρα στο πλαίσιο των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014.


Το κλίμα στις τάξεις της «γαλανόλευκης» είναι άριστο και άπαντες στην ομάδα αισιοδοξούν ότι γι’ άλλη μια φορά θα ανταποκριθούν στη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στον 7ο όμιλο, με τους Βόσνιους να έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων, αλλά πιο δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια των προκριματικών.

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κι αυτή θα αποτελείται από τους: Καρνέζη, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Α. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Τζιόλη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Χολέμπας, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά.
Για τον ίδιο όμιλο θα παίξουν ακόμη, Λιχτενστάιν-Λετονία και Σλοβακία-Λιθουανία.
Η βαθμολογία μετά από 4 αγώνες έχει ως εξής: Βοσνία 10, Ελλάδα 10, Σλοβακία 7, Λιθουανία 4, Λετονία 3, Λιχτενστάιν 0.
*Στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, η Κύπρος, που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης (3β.) θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο του γκρουπ Ελβετία (10β.)
**Οι εννέα πρώτες των ομίλων προκρίνονται απευθείας, η χειρότερη δεύτερη θα αποκλειστεί και οι οκτώ που θα απομείνουν θα διεκδικήσουν σε μπαράζ τις τέσσερις εναπομείνασες θέσεις.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις