Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2003 07:01
A- A A+

Αίθριο καιρό, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στην Ηπειρο και τη Μακεδονία το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 έως 30 βαθμούς, στα δυτικά απο 15 έως 32 βαθμούς και στα υπόλοιπα από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά τοπικά πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση απο το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή