Αισιοδοξία στις τάξεις της Εθνικής ενόψει Βοσνίας

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 15:08
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Προπόνηση των παικτών της Εθνικής ομάδας των ανδρών ενόψει τους κρίσιμου αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

A- A A+

Αισιόδοξοι ως προς την έκβαση του αγώνα με τη Βοσνία εμφανίστηκαν μετά τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας δύο από τους αμυντικούς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Στέλιος Μαλεζάς.

Ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην Εθνική μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο Euro 2012, ο στόπερ του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος και ικανοποιημένος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ενώ υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί, εφόσον τον επιλέξει ο Φερνάντο Σάντος.

«Δεν παίζουμε ποτέ για την ισοπαλία. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε», είπε ο Παπαδόπουλος.

«Εμείς ξέρουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και αυτό θα επιδιώξουμε και πάλι. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και πάλι και θα φτάσουμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής της Φορτούνα Ντίσελντορφ δήλωσε: «Η Βοσνία είναι επικίνδυνη ομάδα. Δεν είναι μόνο επιθετική της γραμμή. Είναι πολλοί παίκτες της καλοί και λειτουργούν σαν σύνολο. Το καλύτερο είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά αν δεν μπορούμε, τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία. Και ένας βαθμός μπορεί να είναι σημαντικός».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις