Εκτός World League η εθνική γυναικών

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 23:21
A- A A+

Η εθνική ομάδα γυναικών του πόλο ηττήθηκε με 11-7 στη Βαρκελόνη από την Ισπανία και αποκλείστηκε από την τελική φάση του World League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήθελε μόνο νίκη απέναντι στην ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου και δεν κατάφερε. Έμεινε στην τρίτη θέση  του 1ου ομίλου των προκριματικών κι έτσι τα δύο εισιτήρια πήραν η Ισπανία και η Ουγγαρία. Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο Πεκίνο από τις 3 έως τις 8 Ιουνίου.

Μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, δήλωσε: «Η Ισπανία νίκησε δίκαια και καθαρά. Σε σχέση με τη 'χρυσή' ολυμπιονίκη του Λονδίνου, που είναι μια έτοιμη ομάδα χωρίς αλλαγές, είμαστε πίσω αυτή τη στιγμή. Η ομάδα μας θέλει πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς και αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε, ενόψει και της συμμετοχής μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το ερχόμενο καλοκαίρι. Συνυπολογίζοντας και τα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας, λόγω των προβλημάτων που έχουν διαμορφωθεί και στον ελληνικό αθλητισμό, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις