ΠΑΟΚ: Στήριξη σε Δώνη, «άδειασμα» σε Γκαρσία

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 21:30
MotionTeam/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, στηρίζει απολυτα τον προπονητή και τις επιλογές του, οπότε είναι θέμα χρόνου να λυθεί και τυπικά η συνεργασία με τον έμπειρο παίκτη.

A- A A+

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ με αφορμή την πρόθεση του Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από την ομάδα, πήρε το μέρος του προπονητή, Γιώργου Δώνη, στη διαμάχη που είχε με τον Ουρουγουανό.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, στηρίζει απολυτα τον προπονητή και τις επιλογές του, οπότε είναι θέμα χρόνου να λυθεί και τυπικά η συνεργασία με τον έμπειρο παίκτη.

Η ανακοίνωση του «δικεφάλου του Βορρά» αναφέρει: «Στους νέους δρόμους που ανοίγει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αυτό που μετράει είναι ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα με μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου. Υπάρχουν αρχές και κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί και αποδεκτοί απ’ όλους όσους συμμετέχουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Πάμπλο Γκαρσία και την προσφορά του και για αυτό ξεπεράσαμε τη συνηθισμένη σχέση ομάδας – ποδοσφαιριστή.

Ο ιδιοκτήτης και η ΠΑΕ εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο ο προπονητής της ομάδας διαχειρίζεται το υπάρχον υλικό και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τη δουλειά του.

Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για εμάς να πρέπει έστω για λίγο να στρέψουμε την προσοχή μας από αυτό που θα έπρεπε να είναι ο κοινός στόχος Διοίκησης, Ομάδας και Φιλάθλων, που δεν είναι άλλο από ακόμη μια μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις