Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τρομάζει τη Γαλατασαράι

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 17:41
EPA/Luca Piergiovanni

Η πρώτη αναμέτρηση με τους Τούρκους θα διεξαχθεί στις 3/04 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και ο βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο, Αϊτόρ Καράνκα (φωτογραφία), τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Γαλατασαράι είναι μια έμπειρη ομάδα και ένας δύσκολος αντίπαλος στον προημιτελικό.

A- A A+

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τη Γαλατασαράι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ισπανών μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρώτη αναμέτρηση με τους Τούρκους θα διεξαχθεί στις 3/04 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και ο βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο, Αϊτόρ Καράνκα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Γαλατασαράι είναι μια έμπειρη ομάδα και ένας δύσκολος αντίπαλος στον προημιτελικό. Πρόκειται για δύσκολες αναμετρήσεις επειδή διαθέτουν σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ντρογκμπά, ο Σνάιντερ και υπάρχει μία φανταστική ατμόσφαιρα στο στάδιό τους».

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του διευθυντή των «μερένγκες», Εμίλιο Μπουτραγκένιο, στο "Sky Sports": «Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, επειδή ξέρουμε ότι οι φίλαθλοί τους θα κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα εκεί».


Κανένα φόβο δεν προκαλεί η Ρεάλ Μαδρίτης στη Γαλατασαράι. Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Ουνσάλ Αϊσάλ, δήωσε χαρακτηριστικά στο τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου: «Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο για τη Γαλατασαράι. Είμαι χαρούμενος τουλάχιστον γι΄αυτό: όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο στην Τουρκία θα μπορέσουν να δουν μία σπουδαία ομάδα, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, χάρη στη Γαλατασαράι.

Από την πλευρά μας, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Στο παρελθόν είχαμε επιτυχία εναντίον της. Αυτή θα είναι μια καλή εμπειρία για μας. Δεν ανυσυχώ. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μας. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα αναζητήσουμε όλους τους τρόπους για να βγούμε με τον καλύτερο τρόπο από αυτή τη μάχη».

Στο ίδιο τηλεοπτικό μέσο μίλησαν και δύο πρώην παίκτες της Ρεάλ και νυν της Γαλατά. Ο Χαμίτ Αλτιντοπ επισήμανε: «Η Ρεάλ είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, αλλά νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να περάσουμε. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι κακή κλήρωση. Εάν τελειώσουμε το πρώτο παιχνίδι με καλό σκορ, ξέρουμε για τι είμαστε ικανοί μπροστά στους υποστηρικτές μας».


Από την πλευρά του, ο Σελτσούκ Ινάν τόνισε: «Εάν μπορέσουμε να επιστρέψουμε με ένα σπουδαίο σκορ από αυτήν την πρώτη αναμέτρηση, το παιχνίδι στην έδρα μας μπορεί να μας καταστήσει ικανούς να φτάσουμε στον ημιτελικό. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ σημαντικός και διαθέτει παίκτες, οι οποίοι είναι παγκόσμιοι αστέρες. Είναι φυσικό να προβάλλεται ως το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε και τις δύο αναμετρήσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις