Σε δύο - τρεις μήνες το πόρισμα ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 14:15
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η Προανακριτική επιτροπή θα συνεδριάσει το απόγευμα προκειμένου να αποφασίσει για τα επόμενα βήματά της.

A- A A+

Δύο με τρεις μήνες θα χρειαστεί το ΣΔΟΕ για να συντάξει και να στείλει στην προανακριτική επιτροπή ένα ολοκληρωμένο πόρισμα για τους λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Για τα παραπάνω φέρεται να ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης από τον προϊστάμενο Περιφερειακών Επενδύσεων του ΣΔΟΕ, Παναγιώτη Μαντούβαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαντούβαλος που επισκέφθηκε τον κ. Μαρκογιαννάκη στο γραφείο του για να τον ενημερώσει, ανέφερε ότι η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών έχει στείλει όλα τα αναλυτικά στοιχεία από το άνοιγμα των λογαριασμών των τεσσάρων συγγενικών προσώπων του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, λόγω της πολυπλοκότητας των στοιχείων απαιτείται μεγάλος χρόνος για την επεξεργασία και ομογενοποίηση τους.

Βάσει των νέων δεδομένων η Προανακριτική θα συνεδριάσει το απόγευμα προκειμένου να αποφασίσει για τα επόμενα βήματά της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες τα μέλη της Επιτροπής είχαν αποφασίσει να περιμένουν το πόρισμα του ΣΔΟΕ, δεδομένης της άρνησης των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου να παρουσιαστούν ενώπιόν τους. Αφού η διαδικασία αναμένεται τελικά χρονοβόρα δεν αποκλείσται το ενδεχόμενο να ζητήσουν ακόμη και τη βίαιη προσαγωγή τους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή