Χρυσή Αυγή: Ανακόλουθος των προεκλογικών του δεσμεύσεων ο Πρωθυπουργός

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 14:07
A- A A+

Για άτατκτη υποχώρηση του Πρωθυπουργού στο θέμα του τέλους ακινήτων μιλά η Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας τον κ. Σαμαρά για εξαπάτηση του λαού προεκλογικά.

Για μία ακόμη φορά, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται ανακόλουθος των εξαγγελιών και προεκλογικών του δεσμεύσεων καθώς, ενώ διατράνωνε την κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ και την αντικατάστασή του από τον ενιαίο φόρο ακινήτων, σήμερα προχωρά σε άτακτη υποχώρηση μπροστά στις απαιτήσεις της τρόικας.

«Η εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τον σημερινό πρωθυπουργό, ο οποίος κέρδισε τις τελευταίες εκλογές με τις περίφημες δεσμεύσεις περί αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, κατάργησης του χαρατσιού και λοιπές άλλες φαιδρότητες, δε μπορεί να συνεχίζεται στο διηνεκές», υπογραμμίζει η Χρυσή Αυγή και κάνει λόγο για συνειδητά ψεύδη του κ. Σαμαρά και της παράταξής του.

«Αργά και σταθερά», καταλήγει η ανακοίνωση, «μία-μία οι προεκλογικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας γκρεμίζονται και μαζί τους γκρεμίζεται και η αξιοπιστία της κυβέρνησης των υποτακτικών των διεθνών κερδοσκόπων, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην τελευταία ελπίδα του λαού μας, η οποία δεν είναι άλλη από τη μοναδική φωνή της εθνικής αντίστασης, τη Χρυσή Αυγή».


 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή