Νίκη παραμονής για Πανιώνιο, 1-0 τον Ατρόμητο

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Καμπάνταης
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 21:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίκτης του Πανιωνίου Αμιρης Κούρντι (αριστερά) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη του Ατρομήτου Λουίζ Μπρίτο κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανιώνιος - Ατρόμητος για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο Γήπεδο Ν.Σμύρνης.

A- A A+

Νίκη που κατά πάσα πιθανότητα του διασφαλίζει την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα σημείωσε ο Πανιώνιος επί του Ατρόμητου με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε για τους «κυανέρυθρους» ο Καμπάνταης στο 58ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος στάθηκε καλύτερα ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κατά το πρώτο ημίχρονο και με τον Μάντζιο σε «κέφια» ήταν αρκετά απειλητικός, ενώ είχε και δοκάρι.

Ο πρώην «κυανέρυθρος» επιθετικός απείλησε δύο φορές σε ένα τρίλεπτο, όταν τα σουτ που επιχείρησε στο 20΄ και το 23΄ δεν βρήκαν στόχο, καθώς στην πρώτη περίπτωση η μπάλα έφυγε άουτ και στη δεύτερη απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος.

Στο 28΄ ο Μπρίτο καθυστέρησε  χαρακτηριστικά και ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» πρόλαβε να «σώσει» την ομάδα του, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μισού χάθηκε στο 38΄:  στη σέντρα του Μάντζιου πετάχτηκε ο Ουντότζι και έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος είχε για καλύτερη στιγμή τη φάση του 34ου λεπτού, με τον Κούρντι να σεντράρει και τον Καμπάνταη να λαθεύει στο στοπάρισμα και να χάνει μεγάλη ευκαιρία.

Πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ήταν στο 58ο λεπτό, όταν ο Κολοβός έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, στο τέλος της οποίας βρήκε τον Καμπάνταη κι εκείνος «εκτέλεσε» τον Ράντμαν για το 1-0.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είχαν μια καλή στιγμή για το 1-1 στο 74΄ με τον Δημούτσο, για να αστοχήσει και ο Ουντότζι ένα λεπτό αργότερα. Στο 86΄ ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν το σουτ του Ναπολεόνι σε άδεια εστία έστειλε την μπάλα στο σώμα του Παντίδου.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη διπλή ευκαιρία, από τον Πανιώνιο αυτή τη φορά, καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι Γουνδουλάκης και Σάμαρης είδαν τα σουτ που επιχείρησαν να αποκρούονται επί της γραμμής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις