Κυπριακό και κρίση στο επίκεντρο της συνάντησης Π. Καμμένου - Ν. Αναστασιάδη

Επίσημη επίσκεψη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 19:25
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος (δεξιά) κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
A- A A+

Το Κυπριακό και η οικονομική κρίση βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με το νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καμμένος είπε ότι συζήτησαν για τις δυνατότητες συνεργασίας με χώρες εκτός των δανειστών και σημείωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συμβάλλουν όσο μπορούν και λόγω της συνεργασίας με τους Συντηρητικούς και αντιφεντεραλιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον κ. Κάμερον, αλλά και με τη Ρωσία.

«Του ευχήθηκα να αντισταθεί απέναντι στην προσπάθεια της κ. Μέρκελ να καθυποτάξει τους ευρωπαϊκούς λαούς και να εντάξει και την Κύπρο στο μνημόνιο και βεβαίως, να μην συνδυαστεί με κανένα τρόπο η προσπάθεια εντάξεως της Κύπρου στο μνημόνιο και σε ένα νέο σχέδιο Ανάν, που θα είναι καταστροφικό και θα είναι εθνικό πλέον το έγκλημα», δήλωσε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

YOUTUBE/ANEXARTITOIELLINES

«Θα ξανασυζητήσουμε σύντομα την 1η Απριλίου στην επέτειο της ΕΟΚΑ στην Κύπρο», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή