Ανεξάρτητοι Έλληνες: Το σχέδιο «Αθηνά» ισοπεδώνει τα πάντα

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Παιδείας
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 17:08
EUROKINISSI/EUROKINISSI

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

A- A A+

Το σχέδιο «Αθηνά» δημιουργεί χάος εξυπηρετώντας κομματικά, βουλευτικά και τοπικά συμφέροντα, ισοπεδώνει τα πάντα και κανιβαλίζει, υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ μετά τη συνάντησή του με φορείς από τα Ιόνια νησιά και τα νομό Βοιωτίας.

Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση για απόλυτο κανιβαλισμό, στρέφοντας τη μία πόλη εναντίον της άλλης και τη μία γεωγραφική περιοχή εναντίον μιας άλλης.

Επιπλέον, σημείωσε πως όσες υποσχέσεις έχει δώσει ο υπουργός Παιδείας στις αντιπροσωπείες που έχει δεχθεί στο γραφείο του, αποδείχθηκαν κενού περιεχομένου.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ακόμη ότι η συγκυβέρνηση δεν θα φέρει το σχέδιο «Αθηνά» στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και τελική κρίση, αλλά θα το προωθήσει για ΦΕΚ με τη διαδικασία του Προεδρικού Διατάγματος. «Είναι σαφές ότι για μια ακόμα φορά θέλει να προσπεράσει τις αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Βουλευτών, ακόμα περισσότερο εκείνων που υπηρετούν τις φιλοκυβερνητικές πτέρυγες. Με λίγα λόγια, η απόλυτη έλλειψη δημοκρατίας με την ανοχή και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή