Αντιπαράθεση για το 2004 με αφορμή το «Μπρούνο Τζάουλι»

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2003 19:12
A- A A+

Αστοχη χαρακτήρισε ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος την επιλογή του ΣΕΓΑΣ να αναλάβει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Στίβου «Μπρούνο Τζάουλι», στο ΟΑΚΑ, ενάμιση μήνα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του Συντονιστή Μορφωτικών Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, τόνισε ότι «επεστράφη στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η διοργάνωση, διότι το Στάδιο δεν θα είναι έτοιμο λόγω της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς. Το "Μπρούνο Τζάουλι" δεν είναι δοκιμαστικό γεγονός για το Ολυμπιακό Στάδιο».

Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση Σημίτη ομολογεί, ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να εκτεθεί διεθνώς, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα έργα υποδομής που απαιτούνται για την ομαλή τέλεση των Αγώνων δεν θα παραδοθούν έγκαιρα ώστε να δοκιμαστούν με την τέλεση πραγματικών Αγώνων, όπως το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Στίβου».

Ο κ. Κεφαλογιάννης καλεί την κυβέρνηση «να καταθέσει στη Βουλή σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την ολοκλήρωση των απολύτως απαραίτητων έργων και προμηθειών για την πραγματοποίηση των Αγώνων».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή