Ιταλία: Αγκάλιασε τον τίτλο η Γιουβέντους

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 18:18
Reuters/GIORGIO PEROTTINO

Ο Εμανουέλε Τζακερίνι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Κατάνια, χαρίζοντας τη νίκη στη Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο.

A- A A+

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στο καμπιονάτο έκανε η Κιέβο, επικρατώντας 2-0 της Νάπολι στη Βερόνα.

Οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας με τους Ντραμέ στο 12ο και Τερό στο 43ο λεπτό απέναντι στους «παρτενοπέι» του Βάλτερ Ματσάρι, που δείχνουν να έχουν παραιτηθεί από την προσπάθεια καταδίωξης της Γιουβέντους.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Τορίνο ζορίστηκε επίσης αλλά με γκολ του Τζακερίνι στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη απέναντι στην Κατάνια και απέχει πια 9 βαθμούς από τη δεύτερη Νάπολι και 11 από την τρίτη Μίλαν, πείθοντας με τη συνέπεια και τη σταθερότητα που τη διακρίνει πως ούτε αυτός ο τίτλος χάνεται.

Ασφαλής για την παραμονή νιώθει και η Κάλιαρι χάρη στον Κολομβιανό Βίκτορ Ιμπάρμπο, που πέτυχε χατ-τρικ (18΄, 52΄, 72΄) στο 3-1 επί της Σαμπντόρια (90΄ πεν. Λόπες), ενώ η Παλέρμο «αυτοκτόνησε» χάνοντας από τη Σιένα στη Σικελία με 1-2 (44΄ Ανσέλμο - 51΄ Εμεγκάρα, 72΄ πεν. Ροζίνα).

Η Πάρμα, τέλος, με ένα εκρηκτικό τελευταίο τέταρτο διέλυσε στο «Ένιο Ταρντίνι» την Τορίνο με 4-1 (77΄, 84΄, 90΄+ Αμάουρι, 80΄ Σανσόνε - 56΄ Σαντάνα).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις