Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ με ντέρμπι στο Λονδίνο

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 11:18
REUTERS/ANDREW WINNING

Η Τότεναμ υποδέχεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Ιντερ στη σημαντικότερη ίσως αναμέτρηση της φάσης των «16» σου Europa League. Στη φωτογραφία ο άσος της βρετανικής ομάδας, Γκάρεθ Μπέιλ.

A- A A+

Στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της UEFA περνάει σήμερα η σκυτάλη, μετά από ένα διήμερο συγκινήσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των «16». Η συνάντηση που ξεχωρίζει και μάλιστα με διαφορά είναι εκείνη που θα διεξαχθεί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» του Λονδίνου, ανάμεσα στην Τότεναμ και την Ίντερ.

Η άλλη ομάδα του Λονδίνου, η Τσέλσι, θα φιλοξενηθεί στη Ρουμανία από τη Στεάουα, που στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον Άγιαξ, ενώ η Λεβάντε που άφησε εκτός τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει τη Ρούμπιν Καζάν, την οποία είχαν «εκτοπίσει» πέρυσι οι «ερυθρόλευκοι».

Το πρόγραμμα:

Ανζί Μαχάτσκαλα-Νιούκαστλ (19:00), Βικτόρια Πλζεν-Φενερμπαχτσέ (20:00), Στεάουα-Τσέλσι (20:00), Στουτγάρδη-Λάτσιο (20:00), Μπενφίκα-Μπορντό (22:05), Τότεναμ-Ίντερ (22:05), Λεβάντε-Ρούμπιν Καζάν(22:05), Βασιλεία-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (22:05)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις