«Για την αξιολόγηση του ΥΠΟΙΚ» η παρουσία Σταϊκούρα στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 14:43
EUROKINISSI
A- A A+

Εντολή για την υλοποίηση των προτάσεων αναδιοργάνωσης - μεταρρυθμιστικών δράσεων των υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Υγείας, Τουρισμού, Ναυτιλίας και Αιγαίου και της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης & Επικοινωνίας δόθηκε από τον Πρωθυπουργό κατά την τρίτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης. 

Ακολούθησε συνεδρίαση της Ομάδας Υποστήριξης του Συμβουλίου στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να αποτυπωθούν οι τελικές προτάσεις για τα νέα οργανογράμματα ακόμη πέντε υπουργείων (Άμυνας, Παιδείας, Ανάπτυξης, Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών), μετά την αξιολόγηση των δομών τους.

Έτσι δικαιολογείται και η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, διευκρινίζουν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, απαντώντας σε δημοσιεύματα σύμφωνα με οποία ο κ. Σταϊκούρας μετέβη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να μεταφέρει νέες απαιτήσεις της τρόικας.

Τα νέα οργανογράμματα θα εγκριθούν από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, που θα συνεδριάσει εντός των επόμενων ημερών, υπό τον πρωθυπουργό. 

Συνημμένες οι προτάσεις αναδιοργάνωσης - μεταρρυθμιστικών δράσεων των υπουργείων αναλυτικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή