Όλιβερ Στόουν και Σον Πεν για την απώλεια του Ούγκο Τσάβες

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 10:13
EPA/DAVID FERNANDEZ

Φωτογραφία αρχείου δείχνει τον αμερικανό ηθοποιό Σον Πεν κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, στο Προεδρικό Μέγαρο στο Καράκας. (5 Μαρτίου 2011)

A- A A+

«Οι φτωχοί του πλανήτη έχασαν έναν υπερασπιστή τους», τόνισε ο Σον Πεν για το θάνατο του στενού του φίλου Ούγκο Τσάβες. Για την απώλεια «ενός μεγάλου ήρωα» μίλησε ο Όλιβερ Στόουν, τονίζοντας πως θα μείνει για πάντα στην Ιστορία.

Σε ανακοίνωσή του για το θάνατο του ηγέτη της Βενεζουέλας, ο αμερικανός σκηνοθέτης Ολιβερ Στόουν αναφέρει ότι θρηνεί «για την απώλεια ενός μεγάλου ήρωα για ένα μεγάλο μέρος του λαού του και για όλους εκείνους που μάχονται στον κόσμο για μια θέση». «Φίλε μου αναπαύσου εν ειρήνη», καταλήγει.

Ο Όλιβερ Στόουν -θερμός υποστηρικτής του Ούγκο Τσάβες- είχε πάρει συνέντευξη από τον προόεδρο της Βενεζουέλας το 2009 για το ντοκιμαντέρ του «South of the Border» και το ρόλο του στις αλλαγές στη Νότια Αμερική. 

«Οι φτωχοί του πλανήτη έχασαν έναν υπερασπιστή τους», ενώ «η Αμερική έναν φίλο που αγνοούσε ότι είχε», υπογράμμισε από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν, ο οποίος είχε αναπτύξει στενή φιλία με τον Τσάβες και τον είχε επισκεφτεί πολλές φορές στο Καράκας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή