Π. Καμμένος: Οι χρυσοθήρες προσφέρουν δήθεν επενδύσεις

Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 16:43

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Άρη Γιαννακίδη, με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους Χαρίτου Δημήτρη, Χρήστο Τρέλη και με μέλη της Διανομαρχιακής Επιτροπής Αγώνα Θράκης κατά του χρυσού.

A- A A+

«Οι χρυσοθήρες εκτός από τα καταστήματα αγοράς χρυσού από τον ελληνικό λαό, ποντάροντας στην κρίση, άρχισαν να προσφέρουν δήθεν επενδύσεις, οι οποίες το μόνο που θα αφήσουν στην ελληνική γη είναι κυάνιο, αρσενικό και μια εγκαταλελειμμένη περιοχή που δεν θα μπορεί ούτε να καλλιεργηθεί, αλλά ούτε να αξιοποιηθεί τουριστικά».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στους θεσμικούς εκπροσώπους της Θράκης με τους οποίους συναντήθηκε στα Γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

Μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Άρη Γιαννακίδη, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους Χαρίτου Δημήτρη, Χρήστο Τρέλη και με μέλη της Διανομαρχιακής Επιτροπής Αγώνα Θράκης κατά του χρυσού, έκανε λόγο για «τεράστιο έγκλημα που επεκτείνεται από τη Χαλκιδική, στη Θράκη και ιδιαίτερα στο νομό του Έβρου».

«Είμαστε στο πλευρό των τοπικών παραγόντων. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Κοινοβουλευτική Ομάδα, θα κάνουμε αυτά που πρέπει εντός του Κοινοβουλίου, αλλά και θα βρισκόμαστε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας που ενωμένη αρνείται την καταστροφή του τόπου της» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή