Γ. Μιχαλήτσος: «Αν αυτό βοηθά, φεύγω»

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 23:45
MOTION TEAM/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, προπονητής του Άρη.

A- A A+

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης μετά την ήττα του Άρη στη Βέροια, που φέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε πολύ δύσκολη θέση ως προς το μέλλον της στη Σούπερ Λίγκα.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ο Μιχαλήτσος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το αποτέλεσμα και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το 1-3, καλύπτοντας απόλυτα τους ποδοσφαιριστές του.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο. Προσπάθησα αυτό το διάστημα να κάνω ό,τι μπορώ. Υπήρχαν προβλήματα, προσπαθήσαμε με την ψυχή στο στόμα κάτω από αντίξοες συνθήκες,» είπε.

«Δεν θεωρώ ότι είναι το τελειωτικό χτύπημα. Υπάρχουν περιθώρια για να ανακάμψουμε, αλλά ήταν μία μεγάλη ήττα που μας δημιουργεί μεγάλα προβλήματα,» πρόσθεσε, απεικονίζοντας ανάγλυφα την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά το αποψινό αποτέλεσμα.

Όσο για τη συνολική απόδοση των ποδοσφαιριστών του; «Δεν φταίει κανένας παίκτης. Αναλαμβάνω την ευθύνη αποκλειστικά εγώ. Η ομάδα έχει αλλάξει πολλούς προπονητές, έχει προβλήματα στη φυσική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι τελευταία προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα. Αν η αποχώρησή μου βοηθήσει, θα φύγω».

Ο ομόλογός του στη Βέροια, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του «τη σημαντικότερη από όλες μέχρι σήμερα γιατί απομακρυνθήκαμε από τη ζώνη του υποβιβασμού και το πιο σημαντικό, ότι μας έδωσε τη δυνατότητα να ισοβαθμήσουμε με άλλες ομάδες και να ανέβουμε βαθμολογικά στη συνέχεια».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις