Α. Πεδουλάκης: «Είχα μιλήσει με τον Καπόνο και ήξερα...»

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 23:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης προπονητής του Παναθηναϊκού δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΚΑΟΔ στο Ο.Α.Κ.Α.

A- A A+

 Ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχθηκε ότι γνώριζε εκ των προτέρων το θέμα του Τζέισον Καπόνο, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον ΚΑΟ Δράμας, ωστόσο θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός προτάσσοντας στις δηλώσεις του το χαμό του Κολοκυθά.

«Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ο θάνατος του Γιώργου Κολοκυθά. Το μπάσκετ κι ο Παναθηναϊκός είναι πιο φτωχός. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, με αρχές που εκλείπουν στις ημέρες μας, την τελευταία 20ετία. Να 'ναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει,» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Για το θέμα Καπόνο, πάντως, δεν θέλησε να πει πολλά.  «Είναι ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα. Από εκεί και πέρα πάνω απ' όλους είναι η ομάδα. Σεβόμαστε την απόφασή του. Προχωράμε,» υπογράμμισε.

«Ήξερα ότι ήταν δυσαρεστημένος, έχω μιλήσει μαζί του. Αυτή είναι η απόφασή του. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχουμε αρχή ως Παναθηναϊκός. Και ο Χαραλαμπόπουλος είναι απαραίτητος. Σε μία ομάδα είναι σημαντικός κι ο πιο νέος παίκτης, αν είναι σοβαρός και δουλεύει,» πρόσθεσε με νόημα.

Όσο για το αν θα γίνει προσπάθεια αντικατάστασης; «Στην Ευρωλίγκα δεν μπορούμε. Στην Ελλάδα θα δούμε. Ας μιλήσουμε γι' αυτούς που ίδρωσαν τη φανέλα...».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις