Στίβος: Στο «Ντάιαμοντ Λιγκ» της Ντόχα ο Μπλέικ

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 20:25
REUTERS/ERIC VIDAL

Ο Τζαμαϊκανός πρωταθλητής Γιόχαν Μπλέικ.

A- A A+

Ο Γιόχαν Μπλέικ είναι ο πρώτος μεγάλος αθλητής που συμφώνησε να αγωνιστεί στο «Ντάιαμοντ Λιγκ» της Ντόχα, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 10 Μαϊου στο Κατάρ και είναι το πρώτο από τα 14 μίτινγκ της εφετινής σειράς της IAAF.

«Έχω πληροφορηθεί για τη γρήγορη πίστα της Ντόχα κι ελπίζω να καταρρίψω το ρεκόρ αγώνα που έχει ο Ολουσόι Φασούμπα στα 100μ με 9.85 από το 2006. Πάντα θέλω να συναρπάζω τους θεατές, οπουδήποτε αγωνίζομαι. Είμαι ο δεύτερος πιο γρήγορος άνθρωπος του κόσμου αυτή τη στιγμή. Θέλω να γίνω ο καλύτερος. γι΄ αυτό πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω πολύ σκληρά και όλα είναι πιθανά», δήλωσε ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος πρωταθλητής των 100μ από το 2011 στην Ντόχα.

Ο 23χρονος Μπλέικ κατάκτησε τη δεύτερη θέση και τα ασημένια μετάλλια στα 100 και 200 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τερματίζοντας πίσω από τον απόλυτο σταρ των δρόμων ταχύτητας, Γιουσέιν Μπολτ, με τον οποίο ήταν μέλη στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100μ που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη βρετανική πρωτεύουσα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις