Ο Πρίντεζης νίκησε μόνος του την Καβάλα

Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 14:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ

Ο παίκτης της Καβάλας Κιερόν Ατσαρά (Δ) μαρκάρει τον παίκτη του Ολυμπιακού Πέρο Άντιτς.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα το εμπόδιο της Καβάλας, με 94-76,  στο προτελευταίο χρονικά ματς της 19ης αγωνιστικής της Α1.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το μυαλό να βρίσκεται περισσότερο στον «τελικό» με τη Μπαρτσελόνα, «πάτησαν γκάζι» στην πρώτη περίοδο κι από κει και πέρα έκαναν συντήρηση δυνάμεων, Η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να φτάνουν εύκολα στη 18η εφετινή τους νίκη και να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο.

Κορυφαίος του αγώνα ο Γιώργος Πρίντεζης με 21 πόντους, ίσως στο καλύτερο εφετινό του ματς στο πρωτάθλημα. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε 5/6 δίποντα και 3/5 τρίποντα, σε ένα από τα πιο παραγωγικά ματς της περιόδου. Ο Κώστας Παπανικολάου απέδειξε και σήμερα ότι βρίσκεται αε ανοδική πορεία. Τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους (4/4 δίπ. και 3/5 τρίποντα). Με 12 πόντους έκλεισε το ματς ο Γκετσεβίτσιους, όλους έξω από τη γραμμή των 6.75.

Ο Ατσάρα με 16 πόντους και ο Μίτροβιτς με 14 ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Άγγελου Κορωνιού, η οποία εξακολουθεί να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Με το βαθμό που πήρε βρίσκεται έναν μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, συμπληρώνοντας με τη σημερινή 14 ήττες στο πρωτάθλημα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις