«Κακός δαίμονας» του Πανιωνίου ο ΑΓΟΡ

Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 22:13
ICON PRESS

Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας ο ΑΓΟΡ επικράτησε στην Κρήτη του Πανιωνίου με 78-68 και διπλασίασε τις νίκες του επί των «κυανέρυθρων», καθώς είχε περάσει και από τη Νέα Σμύρνη στον πρώτο γύρο.

A- A A+

Το «κυρίως πιάτο» της 19ης αγωνιστικής της Α1 δεν επεφύλασσε εκπλήξεις. Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας ο ΑΓΟΡ επικράτησε στην Κρήτη του Πανιωνίου με 78-68 και διπλασίασε τις νίκες του επί των «κυανέρυθρων», καθώς είχε περάσει και από τη Νέα Σμύρνη στον πρώτο γύρο.

Οι Ρεθυμνιώτες εξακολουθούν να «βλέπουν» τετράδα, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι είχαν υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους τον Θανάση Γιαπλέ.

Βήμα για την είσοδό του στα πλέι οφ έκανε ο Ίκαρος Καλλιθέας με τη δεύτερη εφετινή εκτόςμ έδρας νίκη του, αυτή την φορά επί του Περιστερίου με 88-79. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Γκιμπσον και Βρκιτς με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών έβαλε ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε στην έδρα του με 66-63 του ουραγού Πανελευσινιακού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι, πάντως, δεν κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου (96-84).

Την 6η εφετινή εκτός έδρας νίκη του πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά στο «Βενετόκλειο» με 70-65 επί του Κολοσσού Ρόδου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την εδραίωσή της στην τετράδα της Α1.

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, ο οποίος πανηγύρισε στο Αλεξάνδρειο το 9ο «δίποντο» στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 68-64 του Απόλλωνα Πατρών, που υπέστη τη 10η ήττα του σε 19 αγώνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις