Το γύρισε στο τέλος η Λεβερκούζεν

Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 21:32
EPA/ROLF VENNENBERND

Ο Ιμπίσεβιτς με πέναλτι είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 12.

A- A A+

 

Με δύο γκολ στα τελευταία 8 λεπτά, η Λεβερκούζεν μετέτρεψε το εις βάρος της 0-1 από τη Στουτγκάρδη, σε 2-1, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε το «κυρίως πιάτο» της 24ης αγωνιστικής στη μπουντεσλίγκα.

Ο Ιμπίσεβιτς με πέναλτι είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 12΄ , ωστόσο, στο 82΄ ο Κίσλινγκ ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, ενώ στο 86΄ ο Μπέντερ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τις «ασπιρίνες».

Το εφετινό ντεμπούτο του Σωτήρη Κυργιάκου στη μπουντεσλίγκα αποδείχθηκε εφιαλτικό. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αντικατέστησε στην ενδεκάδα της Βόλφσμπουργκ τον Νάλντο στο 30ο λεπτό κι από τότε η Σάλκε έκανε... «πάρτι» στην άμυνα των «λύκων» επικρατώντας με το επιβλητικό 4-1. Δύο γκολ πέτυχε ο Ντράξλερ κι από ένα οι Φαρφάν και Χούντελααρ, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους ο Ολιτς. Στον πάγκο των νικητών έμεινε ο Βασίλης Πλιάτσικας, ενώ εκτός αποστολής 'ήταν ο τραυματίας, Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Η μεγάλη έκπληξη της 24ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα έγινε στη Βρέμη, όπου η εκ των ουραγών Άουγκσμπουργκ επικράτησε 1-0 της Βέρντερ με το γκολ του Βέρνερ στο 29. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε σε όλο το ματς με την φανέλα των γηπεδούχων.

Στο 83΄ με το γκολ του Σμιντ η Φράιμπουργκ «έδωσε την παρτίδα» και πήρε το βαθμό εκτός έδρας από τη Νυρεμβέργη, που είχε προηγηθεί με το πέναλτι του Σίμονς στο 33΄.

Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι η Ντόρτμουντ επικράτησε 3-1 του Ανόβερου. Ο Πολωνός πέτυχε δύο γκολ, ενώ το τρίτο σημείωσε ο Σίμπερ. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε προσωρινά ο Αμπντελάουε στο 41΄.

Στο 1-1 έμειναν Αμβούργο και Γκρόιτερ Φιρτ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζούρτζιτς στο 14΄, αλλά στο 22΄ ο Μπάιστερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Θανάσης Πέτσος μπήκε αλλαγή στο 85΄ για λογαριασμό της ουραγού της βαθμολογίας Γκρόιτερ Φιρτ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις