«Ζωντανή» η Κέρκυρα

Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 19:06
A- A A+

Με δύο γκολ του Λεωνίδα Κυβελίδη η Κέρκυρα επικράτησε στην έδρα της με 2-1 του Πλατανιά Χανίων και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη για το συγκρότημα του Γιάννη Παπακώστα, χάρη στην οποία εξακολουθεί να ελπίζει στο θαύμα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Λεωνίδας Κυβελίδης. Μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους «Φαίακες», μετά από τη σέντρα του Γιάντση. 
Στο 19΄ ο Αναστασάκος κέρδισε κάποιες κόντρες και βρέθηκε απέναντι στον Αναστασόπουλο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι, στην πρώτη κλασική ευκαιρία των Κρητικών στο ματς. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις μέχρι το 36ο λεπτό, όταν ο Λεωνίδας Κυβελίδης «χτύπησε» και πάλι με νέα κεφαλιά, αυτή την φορά από μπαλιά του Λεόν (2-0).

Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι Χανιώτες έχασαν πάλι μία ακόμη κλασική ευκαιρία. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Αναστασάκος, ο οποίος ελευθερώθηκε με ωραία προσποίηση στην περιοχή, αλλά το πλασέ που έκανε έφυγε άουτ.
Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις μέχρι το 70ο λεπτό. Το γκολ του Μπέλιτς, όμως, ένα λεπτό μετά με δυνατό διαγώνιο σουτ έβαλε «φωτιά» στο ματς (2-1). Στο 77΄, μάλιστα, ο Αναστασάκος έχασε και τρίτη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ενώ στο 86΄ από το σουτ του Λεόν η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Γκέσιος απέτυχε από πολύ κοντά να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις