Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2003 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα, κατά περιόδους αυξημένες, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα στα νότια θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 13 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 28 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, στη Νότια Ελλάδα, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα βροχής κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και πρόσκαιρα μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26

βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή