Αθλητικός Δικαστής: «Να πέσουν οι τόνοι»

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 13:01
A- A A+

Με στόχο την εκτόνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των ιδιοκτητών των δύι «αιωνίων» αντιπάλων, ο αθλητικός δικαστής Δημήτρης Φούκας, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στόχος του αρμόδιου δικαιοδοτικού οργάνου του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ είναι να «πέσουν οι τόνοι» και με των πρωτοβουλία που πήρε να βοηθήσει να ομαλοποιηθεί το κλίμα ανάμεσά στους χρηματοδότες των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων.

Σήμερα συναντήθηκε με τον κ. Γιαννακόπουλο κι όπως τόνισε μετά το πέρας της συνομιλίας που είχε μαζί του «έμεινα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο κ. Φούκας, ο οποίος θα δει σύντομα και τους ιδοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Έχουμε καλέσει τους προέδρους των ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες, βλέποντας το κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθήσουμε για το καλό του αθλήματος, να πέσουν οι τόνοι και να καταφέρουμε να έρθουμε σε κάποιας μορφής συνεννόησης, ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά και σε μια αποκλιμάκωση της έντασης», είπε ακόμη ο αθλητικός δικαστής, ο οποίος σχολίασε και την χθεσινή ανακοίνωση από πλευράς ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την αποκλιμάκωση της κατάστασης: «Φυσικά και αναγνωρίζεται ως κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση η χθεσινή ανακοίνωση του κ. Γιαννακόπουλου».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις