NBA: Επέστρεψε στις νίκες το Σικάγο

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 09:22
REUTERS/JIM YOUNG

Οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν των Φιλαδέλφεια Σίξερς με 93-82, στο Σικάγο. Ο Γάλλος σέντερ των Μπουλς Γιαννίκ Νοά, έκανε εξαιρετικό ματς και πέτυχε το τριπλ νταμπ της καριέρας του με 23 πόντους, 21 ριμπάουντ και 11 κοψίματα.

A- A A+

Με κορυφαίο τον Γιαννίκ Νοά, το Σικάγο έβαλε τέλος στο σερί των δύο διαδοχικών ηττών κι επικράτησε της Φιλαδέλφεια με 93-82.

Ο Γάλλος σέντερ των Μπουλς έκανε εξαιρετικό ματς και πέτυχε το τριπλ νταμπ της καριέρας του με 23 πόντους, 21 ριμπάουντ και 11 κοψίματα, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα. Πολύ καλός ήταν και ο Κάρλος Μπούζερ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 21 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους Σίξερς ήταν η 7η σερί ήττα, γεγονός που καθιστά, πλέον, εξαιρετικά επισφαλή την θέση του Νταγκ Κόλινς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

YOUTUBE/NBA

NBA Nightly Highlights: February 28th

Δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο Staples Center οι Λέικερς, όπου σημείωσαν την 21η νίκη τους επί της Μινεσότα με 116-94. Το ρεκόρ των «λιμνάνθρωπων» έφτασε στο 29 (νίκες)-30 (ήττες) και πλησίασαν το Χιούστον στην 8η θέση της Δύσης (31-28), οπότε όπως γίνεται αντιληπτό κορυφώνεται η μάχη για τα play offs.

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε 33 πόντους και ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Λος Άντζελες, που δεν έχει ηττηθεί από τους Τίμπεργουλφς από τις 6 Μαρτίου του 2007. Ο Ρίκι Ρούμπιο με 13 πόντους, 13 ασίστ και 8 ριμπάουντ ξεχώρισε από τους «λύκους» που συμπλήρωσαν τέσσερις σερί ήττες. Εκτός πέραν του Κέβιν Λοβ ήταν και ο Αντρέι Κιριλένκο, ενώ ο Νίκολα Πέκοβιτς έπαιξε μόλις 9 λεπτά προτού αποχωρήσει με πρόβλημα στους κοιλιακούς. 

Πλησίασαν στην ανατροπή η Ιντιάνα (έχανε με 17 πόντους λίγο πριν το τέλος), αλλά με καθοριστικά καλάθια του Κρις Πος οι Κλίπερς έφυγαν νικητές από την Ινδιανάπολη με 99-91.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ πέτυχε 29 πόντους σε κάτι λιγότερο από 35 λεπτά συμμετοχής, αλλά αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν τα τρία «μεγάλα» σουτ που ευστόχησε κι έκριναν το παιχνίδι, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πλησίαζαν απειλητικά. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις