Στήριξη στον αναπηρικό αθλητισμό ζήτησε ο Φ. Κουβέλης

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 12:42
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη με την Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

A- A A+

Συνάντηση με την Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία είχε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι άμεση ανάγκη να στηριχτεί οικονομικά και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

«Παρά τις μεγάλες τιμές και τη χαρά που έχουν δώσει στην Ελλάδα και στην ελληνική κοινωνία, οι αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων, κινδυνεύουν να καθηλωθούν, να καθηλωθούν στην κυριολεξία, με την έννοια ότι δεν θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής ούτε σε πρωταθλήματα μέσα στη χώρα ούτε και σε διεθνείς συναντήσεις», είπε ο κ. Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε ακόμη ότι «είναι άμεση ανάγκη να στηριχτεί οικονομικά και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Ομοσπονδία, τα σωματεία δηλαδή, με χρηματικά ποστά που «είναι εξαιρετικά λογικά και λαμβάνουν υπόψη τους και τη δημοσιονομική πραγματικότητα της χώρας».

«Αυτό είναι το αίτημά τους, αυτή  είναι η διεκδίκησή τους. Ένα αίτημα και μια διεκδίκησή που εν τέλει αφορά ολόκληρη την κοινωνία με δεδομένη τη σημαντικότητα που έχει το κίνημα του αναπηρικού αθλητισμού», κατέληξε.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή