Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2003 07:01
UPD:07:34
A- A A+

Νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη στο Ιόνιο, την Ηπειρωτική χώρα και το Βόρειο Αιγαίο, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Πάντως θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας, κυρίως στα δυτικά και νότια. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το βράδυ θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει τη νύχτα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι ενισχυμένοι σταδιακά στο Ιόνιο σε ισχυρούς και στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 24 βαθμούς, στα δυτικά από 15 έως 26 βαθμούς και στα υπόλοιπα από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά κεντρικά και βόρεια βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στο Ιόνιο πολύ ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα απο μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Σήμερα στην Αττική, αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή