Kύπελλο Ελλάδας: Οι μάχες των «οκτώ»

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 11:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή, καθώς το απόγευμα θα διεξαχθούν οι τρεις από τις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου απέναντι στον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε πολύ καλό επίπεδο, είναι ομάδα συμπαγής, σκληρή και ανταγωνιστική και δεν χάνει εύκολα από κανέναν.

Στη Βέροια, η «βασίλισσα του βορρά» θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό με αρκετές απουσίες, καθώς ο Δημήτρης Καλαϊντζίδης επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, μιας και πριν από το Κύπελλο προέχει η σωτηρία της ομάδας.

Στα Περιβόλια ο Πλατανιάς, με ανεβασμένη ψυχολογία από τις δύο συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα, θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης, που με τη σειρά του ζει μεγάλες στιγμές φέτος, κατέχοντας τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχοντας βλέψεις για μεγάλα πράγματα στα πλέι οφ. Οι πρώτοι αγώνες των «οκτώ» θα ολοκληρωθούν αύριο, με το παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα:

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (16:00), Βέροια-Πανθρακικός (18:00), ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (20:00)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις