Football League: Αύξησε τη διαφορά ο Εργοτέλης

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 17:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο Γιέσιτς (αριστερά) διεκδικεί την μπάλα από τον Τζανακάκη (δεξιά) στον αγώνα Εργοτέλης - Ηρακλής Ψαχνών στo πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013. Ο Εργοτέλης νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών.

A- A A+

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης κρίθηκε το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στη Β΄ Εθνική κατηγορία, με τον Εργοτέλη να παίρνει μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών (1-0) και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της επανόδου του στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο «Παγκρήτιο» στάδιο, όμως στο 90ο λεπτό ο Λαμπίν σημείωσε το νικητήριο τέρμα και έδωσε «αέρα» πέντε βαθμών στην ομάδα του από το σημερινό αντίπαλό της και τη Λάρισα, που με 39 βαθμούς ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Ηρακλή Ψαχνών, που όμως έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Εύβοιας έτρεχε ένα αήττητο σερί 19 αγώνων (από τον περασμένο Οκτώβριο), όταν είχε ηττηθεί για τελευταία φορά (εντός έδρας), και πάλι από τον Εργοτέλη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις