Σε «απομόνωση» ο Πίνο μετά το δεύτερο παράπτωμα

Για τον Κολομβιανό θα αποφασίσει η διοίκηση
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 13:03
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Σε δύο μήνες πρόλαβε να υποπέσει σε δύο σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα, κι ενώ τελεί –ουσιαστικά- υπό δοκιμή, με συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου. Ο λόγος για τον Πίνο, ο οποίος δεν πήγε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον αγώνα με τον Άρη, αποκλείστηκε από την αποστολή και τίθεται πλέον σε «καραντίνα».

«Δεν είχε άδεια να λείψει, αλλά είναι κάτι που θα το λύσει πολύ σύντομα η διοίκηση,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ως πρώτο μέτρο ο Μίτσελ του απαγόρευσε να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, θα μιλήσει όμως μαζί του για να ακούσει τη θέση του Κολομβιανού, ο οποίος μέχρι τώρα δεν είχε στεριώσει σε καμία από τις ευρωπαϊκές ομάδες που αγωνίστηκε.

Το ταλέντο σαφώς και δεν του λείπει, όπως άλλωστε απέδειξε στο λιγοστό χρόνο που έχει χρησιμοποιηθεί έως τώρα. Μόνο αυτό, όμως, δεν αρκεί για να θεωρεί κάποιος ότι πρέπει να είναι μόνιμος στην ενδεκάδα, εκτός κι αν πρόκειται για τον Μαρανόνα ή ο Μέσι, κι ο Πίνο δεν είναι…

Στα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας, ο Ολυμπιακός άφησε πίσω τη χθεσινή νίκη επί του Άρη και ξεκίνησε προετοιμασία για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», την ερχόμενη Τετάρτη. Ο Πάντελιτς προπονήθηκε κανονικά σήμερα, ενώ η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις για τη βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας και των τελειωμάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις